Doetinchems Wandelkwartet: Kemnade

De gemeente Doetinchem heeft buiten de bruisende binnenstad met levendige kernen ook meerdere natuurgebieden in de gemeente die al jaren grote trekkers voor wandelaars zijn. Wilt u de Kemnade ontdekken en daarna genieten van een heerlijk gratis kopje koffie/thee in het restaurant van Landal Stroombroek; koop dan nu de route!

Doetinhems Wandelkwartet 
De VVV Doetinchem heeft, in samenwerking met Achterhoek Toerisme, de afgelopen tijd wandelroutes gelanceerd voor het “Doetinchems Wandelkwartet”. Vier wandelingen in de gemeente Doetinchem van respectievelijk 5 - 10 - 11 en 12 kilometer. De vierde en laatste  wandeling, route Kemnade is 12 kilometer lang. Start en eindigt bij Landal Stroombroek in Braamt en te koop á € 2,50 bij VVV, eetwinkel Van Mien in Doetinchem én Landal Stroombroek in Braamt. In de afgelopen maanden zijn reeds de eerste drie routes succesvol gelanceerd. De voorgaande routes zijn verkrijgbaar bij de VVV. 

Wandelroute Kemnade
De wandeling Kemnade is een afwisselende route. Wanneer je het Waalse water oversteekt zie je op afstand Havezate Kemnade en je loopt over fietspaden, zandwegen en uiteindelijk door weilanden. De start- en het eindpunt van deze wandeling is bij Landal Stroombroek te Braamt. Bij aankoop van de route ontvangt u een voucher om een gratis kopje koffie te drinken bij  het restaurant van Landal Stroombroek..
 

Wandelen in de gemeente Doetinchem 
De gemeente Doetinchem behelst niet alleen de bruisende binnenstad met levendige kernen eromheen, maar ook de natuurgebieden in de gemeente zijn al jaren grote trekkers voor wandelaars. De lente is begonnen en we trekken er graag op uit, zeker ook dicht bij huis. 
Het Doetinchems wandelkwartet is nu compleet en bestaat uit de volgende routes: Stadswandeling (5km), Door ’t Wehlse Bos (10,7 km), ’t Onland – De Wrange (11 km) en als laatste de Kemnade (12 km). Elke wandeling wordt gecombineerd met een actie van een horecagelegenheid op de route. 

Te koop bij
VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2
Eetwinkel van Mien in de Grutstraat 49
Landal Stroombroek te Braamt

De prijs van deze wandeling bedraagt € 2,50 inclusief kortingsvoucher.