Doetinchems Wandelkwartet: 't Onland - De Wrange

Rekhemseweg 175, 7004 HD Doetinchem | Tel: +31 315 323 219 | Toon op kaart

De gemeente Doetinchem heeft buiten de bruisende binnenstad met levendige kernen ook meerdere natuurgebieden in de gemeente die al jaren grote trekkers voor wandelaars zijn. Wilt u 't Onland en de Wrange ontdekken en daarna genieten van een heerlijk gratis softijsje bij Herberg Het Onland; koop dan nu de route!

Doetinchems Wandelkwartet

De VVV Doetinchem, in samenwerking met Achterhoek Toerisme, lanceert de komende maanden het “Doetinchems Wandelkwartet”. Vier wandelingen in de gemeente Doetinchem van respectievelijk 5 - 7,5 - 10 en 12,5 kilometer. De derde wandeling van 11 kilometer start en eindigt Herberg Het Onland in Doetinchem.

Afgelopen jaar is reeds de eerste stadswandeling succesvol gelanceerd. Elke wandeling wordt gecombineerd met een actie van een horecagelegenheid op de route. 

Wandelroute 't Onland - De Wrange

De wandeling door ’t Onland – De Wrange is een afwisselende route van bossen en open ruimtes, waarbij met name de open ruimtes hun oorsprong hebben als landbouwgrond. De start- en het eindpunt van deze wandeling is bij Herberg Het Onland Rekhemseweg 175 Doetinchem. Bij aankoop van de route ontvangt u een voucher om een gratis soft ijsje op te halen bij Herberg Het Onland.

Te koop bij

VVV Doetinchem is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Ook is de route verkrijgbaar bij

Herberg Het Onland, Rekhemseweg 175 te Doetinchem
De Eetwinkel van Mien, Grutstraat 49 te Doetinchem.

De prijs van deze wandeling bedraagt € 2,50 inclusief kortingsvoucher.

Website