Plan je bezoek

Praktisch

Wifi in de stad

Plan je bezoek aan Doetinchem

 

Parkeren

Parkeren kan in Doetinchem op verschillende plekken. Hoe dichter bij het centrum hoe hoger het tarief. In het hart van Doetinchem vindt u een aantal parkeergarages, verder zijn over het centrum een aantal grote parkeerplaatsen met parkeermeters (o.a. Varkensweide). Op vele parkeerplaatsen rondom het centrum is het dagtarief € 4,00, zo ook in de Amphion garage. In de Mediamarkt garage is het dagtarief € 3,00. Gratis parkeren kan o.a. bij het centraal station (10 minuten lopen van het centrum).

Openbaar vervoer

Doetinchem is uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar, per trein of per bus. Vanaf het treinstation is het ca. 10 minuten lopen naar het centrum. Op de site van Breng kunt de aankomst- en vertrektijden van de treinen vinden. Op de website van Arriva alles over de diverse lijndiensten, haltes en tijden  van de bussen.

Plan uw reis op 9292ov.

WiFi in de stad

Draadloos internet is heel handig, we kunnen bijna niet meer zonder. Doetinchem biedt gratis WiFi voor alle bezoekers van de binnenstad.

Even uw mail checken of een appje versturen. Het kan heel simpel d.m.v. draadloos internet op straat. Er is Wifi in het hele winkelgebied. De Wifi is te vinden onder de naam Free City WiFi.

De VVV cadeaukaart

Met de VVV Cadeaukaart geef je een cadeau dat breed besteedbaar is, met keuze uit miljoenen cadeaus en belevenissen. Hierdoor geef je altijd een passend cadeau, echt iets voor jou!

Waarom kiezen voor de VVV Cadeaukaart?

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland, Maar de VVV Cadeaukaart heeft meer:

  • Breed besteedbaar van winkel to webshop. 
  • Voor ieder budget van €5,- tot €150,- en in delen te besteden.
  • Minimaal 3 jaar geldig, veilig en vertrouwd met 100% saldo garantie
  • Feestelijke cadeauverpakkingen en een persoonlijke boodschap. 

Naast de VVV cadeaukaart zijn de volgende cadeaukaarten óók bij VVV Doetinchem verkrijgbaar:

  • National Bioscoopbon
  • Boekenbon cadeaukaart