Doetinchem- centrum van de Achterhoek 

 

Doetinchem, mooi gelegen in het hart van de Achterhoek. Samen met Gaanderen en Wehl een uitgestrekte gemeente waar veel te zien, doen en beleven is. Als u de stad nog niet (zo goed) kent, is een bezoek aan de lokale VVV het ideale startpunt. Daar doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en hebben tal van tips. Heeft u vragen, zijn er dingen onduidelijk? Wij helpen u graag!

Het VVV Inspiratiepunt is gevestigd in het oude Postkantoor aan de Burgemeester Van Nispenstraat 2. Een toonaangevend monumentaal gebouw, waar zich ook het Stadsmuseum en restaurant Het Borghuis bevinden. 

Naast de enthousiaste en kundige medewerkers die u met raad en daad bijstaan, vindt u bij de VVV een royaal assortiment fiets- en wandelkaarten. Ook kunt u er terecht voor leuke plaatselijke en Achterhoekse souvenirs en cadeaus. En... de overbekende VVV cadeaukaarten zijn er ook te koop. 

De VVV ligt in hartje Doetinchem, dus als u naar buiten loopt staat u binnen enkele minuten op het gezellige Simonsplein voor een kopje koffie of een lunch.