Doetinchem, gevarieerd eten en lekker genieten!

 

Het goede leven in Doetinchem, lekker eten en drinken? Dat kan, want voor de smaakpapillen biedt de stad een grote variatie aan eetculturen. Dat gaat van eenvoudig naar exquise, van snack naar haute cuisine, van broodje Hamburger naar een 5 (of meer)-gangen diner. Een aantal restaurants biedt streekgerechten en Achterhoekse wijn. En wat betreft seizoenspecialiteiten: in de herfst kan er genoten worden van wild en in het voorjaar worden asperges uit de streek geserveerd. Proef en geniet!
In het centrum van Doetinchem treft u meer dan 60 eetgelegenheden aan! Voor elk wat wils! De Grutstraat (achter de Catharinakerk) is dé eetstraat van de Achterhoek met een groot aanbod aan horecavoorzieningen.  Bekijk hier het complete horeca aanbod in het centrum van Doetinchem. 

Mocht u net buiten het centrum willen eten op een exclusieve locatie kunt u bijvoorbeeld terecht bij Hotel Restaurant Villa Ruimzicht of Orangerie De Pol.

Of eet een hapje: Hotel Restaurant de Kruisberg, maar ook Herberg het Onland is een bijzondere kindvriendelijke locatie aan de rand van Doetinchem waar je kan genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Voor culinair geïnteresseerden, voor mensen die heerlijk willen eten, is Doetinchem beslist de moeite waard – of  beter: een ware  smaaksensatie!