Doetinchem, gevarieerd eten

 

Het goede leven genieten in Doetinchem, lekker eten en drinken? Dat kan, want voor de smaakpapillen biedt de stad een grote variatie aan eetculturen. Dat gaat van eenvoudig naar exquise, van snack naar haute cuisine, van broodje Hamburger naar een 5 (of meer)-gangen diner. Een aantal restaurants biedt streekgerechten en Achterhoekse wijn. En wat betreft seizoenspecialiteiten: in de herfst kan er genoten worden van wild en in het voorjaar worden asperges uit de streek geserveerd. Proef en geniet! In het centrum van Doetinchem treft u meer dan 60 eetgelegenheden aan! Voor elk wat wils!

De Grutstraat (achter de Catharinakerk) is dé eetstraat van de Achterhoek met een groot aanbod aan horecavoorzieningen.

Mocht u net buiten het centrum willen eten op een exclusieve locatie kunt u bijvoorbeeld terecht bij Hotel Restaurant Villa Ruimzicht of Orangerie De Pol

Of eet een hapje: Hotel Restaurant de Kruisberg, maar ook Herberg het Onland is een bijzondere locatie waar je kan genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Voor culinair geïnteresseerden, voor mensen die heerlijk willen eten, is Doetinchem beslist de moeite waard – of  beter: een ware  smaaksensatie!