rondom Doetinchem

Fietsen

Volop genieten

Fietsen in de Achterhoek

De Achterhoek is met zijn enorme netwerk aan oude zandwegen een perfecte fietsbestemming. Verborgen tussen de akkers, weilanden en bossen liggen de mooiste fietspaden, dwars door de natuur. Geen auto’s of andere voertuigen die de rust verstoren, alleen af en toe overstekend wild. De honderden kilometers aan fietsroutes liggen er tiptop bij, zo kun je op je gemak om je heen kijken. Achter elke bocht wacht een nieuw decor. Reden genoeg om een meerdaags verblijf in de Achterhoek te plannen. 

Een tip van Bijzonder plekje:  Culinair fietsarrangement door de Achterhoek van hotel naar hotel
Je combineert het beste van de Achterhoek wanneer je kiest voor een culinair fietsarrangement: fietsen over (verborgen) fietspaden met achter elke bocht een ander decor, genieten van smakelijke diners met lokaal lekkers en overnachten bij bijzondere plekjes. Ga je mee van hotel naar hotel in de Achterhoek? Op dag 2 geniet van een borrelplank en diner bij Van Mien en slaap lekker bij boetiekhotel Villa Wanrooy in Doetinchem.

Fietsen in Doetinchem

Fietsen in en om Doetinchem betekent afwisseling en beleving. Ervaar de schoonheid en gastvrijheid van dit deel van de Achterhoek.
De VVV Doetinchem  heeft vele fietsroutes samen gesteld, maar u kunt ook zelf routes maken met behulp van diverse  fietskaarten. De VVV informeert u graag!

Kunt u geen fiets achterop de auto vervoeren of wilt u geen gedoe? Geen probleem, er zijn een aantal bedrijven in de regio Doetinchem die fietsen verhuren! Je kan informeren bij Bulten Tweewielers verhuur of E-Bike Gelderland.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: