Fietsen

Fietsen in de Achterhoek

 

De Achterhoek is een ideaal gebied voor fietstochten en fietsvakanties. Er zijn goed aangelegde fietspaden en uitstekend uitgezette routes en u kunt ook makkelijk zelf een aantrekkelijke fietsroute samenstellen aan de hand van knooppunten en fietsroutes. Groene weilanden, goudgele korenvelden in de zomer, langs de slingerende Oude IJssel of de Berkel, door schaduwrijke bossen: het is er allemaal, er is volop variatie. U koerst langs stoere boerderijen en landhuizen met allure. Pittoreske gehuchten, kleine dorpen en stadjes liggen op te berijden of te belopen afstand van elkaar. Een aangenaam coulisselandschap, vol verrassingen, waar u tot rust kunt komen.

Fietsen in Doetinchem

 

Fietsen in en om Doetinchem betekent afwisseling en beleving. Ervaar de schoonheid en gastvrijheid van dit deel van de Achterhoek.
Een tweetal tips: In het buitengebied rondom Wehl en Nieuw-Wehl is een fietsroute uitgezet van ruim 25 kilometer langs cultuurhistorisch interessante plaatsen. Maar er is ook een Wijnroute Keppel-Zelhem-Doetinchem (langs 4 wijngaarden, 58 km). De VVV informeert u graag!

Bij de VVV Doetinchem ligt de Fietskaart van de Achterhoek voor u klaar en daarnaast ook vele andere leuke fietsroutes.

Kunt u geen fiets achterop de auto vervoeren of wilt u geen gedoe? Geen probleem, er zijn een aantal bedrijven in de regio Doetinchem die fietsen verhuren!

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: