Doetinchems Wandelkwartet: De Stadswandeling

De VVV Doetinchem biedt een mooie stadswandeling door Doetinchem aan. Ga er op uit en ontdek Doetinchem en haar mooie plekjes. 

De wandeling start bij de VVV Doetinchem, waar u ook een bezoek aan Het Stadsmuseum kunt brengen om nog meer aspecten van Doetinchem te zien. 

De route
De wandelroute is vijf kilometer lang en duurt ongeveer dik een uur, de wandeling wordt aangegeven via de bebording aan (lantaarn)palen langs de route. Na de start bij de VVV Doetinchem loopt u via het gezellige Simonsplein over de flaneer steiger langs de Oude IJssel waar bijzondere 3-D ontwerpen van gebouwen in de Achterhoek tentoongesteld staan. Daarna loopt u door de woonwijk Koninginnebuurt en loopt u door de statige 2e Loolaan naar de bekende zandbult aan de rand van het mooie Kruisbergse bos waar u kunt genieten van de mooie kleuren. Vervolgens loopt u langs Kasteel het Keldertje om te kunnen genieten van een heerlijke koffie-to-go bij Hotel Villa Ruimzicht. Waar u met uw kopje koffie een kijkje kunt nemen in de prachtige historische, internationale bomentuin! Ga naar de website van Villa Ruimzicht en bekijk zelf wat Villa Ruimzicht allemaal te bieden heeft. Via Hotel Villa Ruimzicht loopt u terug naar VVV Doetinchem waar uw wandeling stopt en u hopelijk heeft genoten van een heerlijke stadswandeling!

Te koop
De stadswandeling is exclusief te koop bij VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2
Ook bij Hotel Villa Ruimzicht kunt u deze mooie wandeling bemachtigen aan de Ruimzichtlaan 150. 

De Winterwandeling kost €2,50 inclusief een voucher voor één heerlijke kop koffie of thee to-go bij Hotel Villa Ruimzicht 150.