Praktisch: parkeren/OV/WiFi

Parkeren

Parkeren kan in Doetinchem op verschillende plekken. Hoe dichter bij het centrum hoe hoger het tarief. In het hart van Doetinchem vindt u een aantal parkeergarages, verder zijn over het centrum een aantal grote parkeerplaatsen met parkeermeters (o.a. Varkensweide). Op vele parkeerplaatsen rondom het centrum is het dagtarief € 4,00, zo ook in de Amphion garage. In de Mediamarkt garage is het dagtarief € 3,00. Gratis parkeren kan o.a. bij het centraal station (10 minuten lopen van het centrum).

Openbaar vervoer

Doetinchem is uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar, per trein of per bus. Vanaf het treinstation is het ca. 10 minuten lopen naar het centrum. Op de site van Breng kunt de aankomst- en vertrektijden van de treinen vinden. Op de website van Arriva alles over de diverse lijndiensten, haltes en tijden  van de bussen.

Plan uw reis op 9292ov.

WiFi

Draadloos internet is heel handig, we kunnen bijna niet meer zonder. Doetinchem biedt gratis WiFi voor alle bezoekers van de binnenstad. Even uw mail checken of een appje versturen. Het kan heel simpel d.m.v. draadloos internet op straat. Er is Wifi in het hele winkelgebied. De Wifi is te vinden onder de naam Free City WiFi.

Gaon

Gaon is in alle vrijheid reizen door de Achterhoek. Met trein, bus en e-bike

Gaon staat voor onbegrensd vervoer door de Achterhoek. Met de Gaan combikaart maak je gebruik van alle Arriva bussen en treinen in de Achterhoek en van de Urbee e-bikes. Ook met de betaling maken we het de reizigers gemakkelijk. Met keuze uit een 24- en 48-uurs Gaon combikaart kan binnen het aangegeven tijdslot onbegrensd gebruik gemaakt worden van trein, bus en e-bike in de Achterhoek

Klik hier voor meer informatie

 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: