Parkeren en Openbaar Vervoer

Parkeren

Parkeren kan in Doetinchem op verschillende plekken. Hoe dichter bij het centrum hoe hoger het tarief. In het hart van Doetinchem vindt u een aantal parkeergarages, verder zijn over het centrum een aantal grote parkeerplaatsen met achteraf betaald parkeren.
Rondom de binnenstad kan je voor slechts € 4,00 per dag parkeren. Je kan gedurende de dag gezellig winkelen en de horeca bezoeken zonder tijdsdruk van de parkeerautomaat. Op de volgende plekken kan je o.a. parkeren voor slechts € 4,00 per dag: Amphiongarage, Nieuweweg, Amphionstraat, dr. Bardetplaats, dr. Huber Noodtplaats, Veemarkt, Tjalmastraat (bij het Stadhuis), Wei van ome Karel en de Varkensweide. Het dagtarief bij de MediaMarkt garage bedraagt € 4,50 per dag.
Je kan ook mobiel parkeren in Doetinchem.

Camper parkeerplaatsen
Doetinchem heeft sinds 2019 een aantal camperplaatsen op de Varkensweide. Een unieke locatie met uitzicht op de Oude IJssel. Je loopt via een oude brug over de Oude IJssel zo de binnenstad van Doetinchem in. De camperplaatsen zijn ook nog eens voorzien van elektra en water. Daarnaast kost het parkeren hier slechts € 4,00 per dag.

Openbaar vervoer
Doetinchem is uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar, per trein of per bus. Vanaf het treinstation is het ca. 10 minuten lopen naar het centrum. Op de site van Breng kunt de aankomst- en vertrektijden van de treinen vinden. Op de website van Arriva alles over de diverse lijndiensten, haltes en tijden  van de bussen.
Plan uw reis op 9292ov

Gratis je fiets parkeren in de binnenstad
Wist je dat je de fiets gratis bewaakt kan parkeren in de binnenstad? Dat kan bij Nieuwstad (vlakbij het Stadhuis) en bij Perlstein (Waterstraat). Handig als je even wilt winkelen of lekker ergens een hapje wilt eten. Je bent er dan van verzekerd dat je met de fiets weer thuis komt! Let wel even tot hoe laat de fietsenstalling open is. Anders moet je alsnog zonder fiets naar huis…
Zie voor hier meer info betreffende fiets parkern.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: