Camping De Graafschap

Loenhorsterweg 7C, 6999 DT Hummelo | Tel: +31314343752 | Toon op kaart

Camping De Graafschap

De flora en fauna maken van de camping een karaktervolle groene camping met royale kampeerplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van water, elektra (6-16 amp), afvoer op riolering en mogelijkheden op CAI en draadloos internet. Er zijn twee moderne en verwarmde sanitairgebouwen.  Warm water en douche gebruik is gratis.
De camping ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied. Een aanrader voor de echte rustzoeker en natuurgenieter!  

Dankzij het eigen natuurbeheersplan zijn de afgelopen jaren liefst 32 soorten vogels op de camping waargenomen. Wanneer u tegen het einde van de middag vanaf de camping het bos in loopt moet u niet verbaasd zijn om het pad te kruisen met een ree.

Als u in het bezit bent van een ACSI, CCA of BestDeal kaart dan kunt u bij ons in het laagseizoen kamperen vanaf slechts € 18,- per nacht o.b.v 2 personen, caravan/camper, elektra (6 amp incl 4 kWh), auto en inclusief douche gebruik en warm water. Heeft u geen caravan of tent, wij verhuren ook stacaravans, ingerichte tenten, trekkershutten, podges, Finse kota’s en slaapvaten.

Bekijk eens op onze website de virtuele tour zodat u een idee krijgt hoe de camping er uit ziet. Mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar en hopen u keer te mogen begroeten.

Nabijgelegen fietsroute en wandelroute

De Graafschap is de ideale uitvalbasis voor een aantal fietsroutes door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij De Graafschap:

Website E-mail