Camping Jena

Rozegaarderweg 7, 6999 DW Hummelo | Tel: +31314381457 | Toon op kaart

Camping Jena is een karakter volle groene camping direct aan de rand van de uitgestrekte bossen van landgoed Enghuizen in Hummelo nabij Doetinchem, de omgeving leent zich uitstekend voor de echte wandel-/fiets en natuur liefhebber.

De camping zelf wordt gekenmerkt door ruime zonnige standplaatsen, veel groen, goede sanitaire voorzieningen, de gemoedelijke sfeer en nostalgische uitstraling.

Jonge gasten hoeven zich bij ons ook niet te vervelen zo is er een groot speel-/sportveld met kampvuur plaats van maar liefst 1,5 hectare en staan er over vrijwel de gehele camping speeltoestellen (m.u.v hofjes veld) verder is er een fietscross baantje en start er vanaf de camping een leuke kaboutertocht (gps) .

Kijk rustig verder op onze site zodat je een idee krijgt van wat de omgeving en wat wij jou te bieden hebben, mocht je vragen hebben dan staan wij altijd voor je klaar. Wij hopen je graag een keer te ontmoeten, met een altijd vriendelijke groet Meine en Margreet Veentra (beheerders).

Nabijgelegen fietsroute en wandelroute

Camping Jena is de ideale uitvalbasis voor een aantal fietsroutes door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij Camping Jena:

Website E-mail