Recreatiepark De Wrange

Rekhemseweg 144, 7004 HD Doetinchem | Tel: +31314324852 | Toon op kaart

Recreatiepark camping de Wrange is een rustig park waar ook uw kinderen nog vrij en zonder gevaar kunnen spelen. Ook in het hoogseizoen is uw verblijf zeker aangenaam. Tevens is ons park ook zeer geschikt voor de 50+ kampeerder met goede uitloopmogelijkheden.

De kampeerplaatsen liggen niet onder de bomen, maar op verschillende beschutte grasvelden welke elk omzoomd zijn met houtwallen. Ieder veld heeft een andere indeling en is daardoor erg aantrekkelijk voor ieder type kampeerder. De tenten en caravans kunnen hier omheen worden gezet zodat er in het midden een open ruimte ontstaat voor sport en spel. Onze kampeervelden zijn autovrij, auto’s worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats op het park. De mooie seizoensplaatsen zijn ondergebracht op de kampeervelden. Onze jaarplaatsen zijn op aparte velden ondergebracht. Hiernaast beschikken we nog over een apart veld waar houten chalets staan.

Wij kunnen u jaar- en seizoensplaatsen, toeristisch kamperen en bungalet verhuur aanbieden, vraag gerust naar onze ruime mogelijkheden.

Naast rust en ruimte bieden wij u in het hoogseizoen een uitgebreid recreatieprogramma met o.a. een dropping-, puzzel- en wandeltochten, kaartavonden, sport- en speltoernooien, zeskampen, barbeque, bingo, spooktochten en nog veel meer. Deze worden door een professioneel recreatieteam verzorgt.

Speeltuin

Voor de kinderen is er veel vermaak, hiervoor beschikken wij over een speeltuin met een mooi zwembad. De speeltuin ligt op de camping en hierdoor kunnen ze veilig spelen zonder last te hebben van verkeer. Het zwembad bestaat uit een groot zwembad een en kinderbad. Beide baden zijn voorzien van een hekwerk voor de veiligheid van u en uw kinderen. Toch willen we u er op wijzen altijd uw kinderen in de gaten te houden voor een zo plezierig mogelijke vakantie op ons park.

Ook hebben wij een recreatieteam op ons park. Het recreatieteam is van ma. tot en met zat. actief op ons park en houdt op zondag een welverdiende rustdag. Voor een ieder is er wel iets te doen.

Website E-mail